Drie uur lang tropisch feesten door groep 8

Door: redactie. Vrijdag 12 mei was met rood omcirkeld in vele agenda’s van de achtste groepers. Nog een keer mochten zij los op de muziek in de N201 tijdens Het Groep 8 Feest.

Alle basisscholen waren weer vertegenwoordigd en de kinderen hadden zich goed aan de dresscode Tropical gehouden. DJ’s Anthony, Joy en Eric lieten de lekkerste hits hun werk doen en het podium en de dansvloer was non-stop in beweging. Waar bij het vorige feest nog veel gezichten onbekend waren, kenden veel Groep 8’ers elkaar nu van het eerdere feest, open avonden of lesjesmiddagen van het voortgezet onderwijs.

Het feest kwam op een mooi moment in het jaar. De kinderen uit groep 8 weten inmiddels naar welke voortgezet onderwijsschool zij gaan en beleven nu een tijd waar afscheid nemen centraal staat. Hoogtepunt van het feest is altijd de battle ‘jongens tegen de meiden’. Dat was ook nu niet anders. Na drie uur lang feesten en zweten ging de menigte weer naar huis. 

Groep 7 volgend jaar
Er werd de laatste tijd vaak aan organisator Eric Spaargaren gevraagd of er voor de zomer nog een Groep 8 Feest komt. Het antwoord daarop is voor de huidige groep 8 teleurstellend want het volgende Groep 8 Feest is volgend schooljaar pas weer. De groepen 7 van nu kunnen zich daarentegen wel vast verheugen op een knallend feest. Nagenieten kan met de foto’s van Laurens Niezen Fotografie onder de advertentie van Meer voor Fietsen en de aftermovie die te zien zijn op de website groep8feest.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin