Drie ton voor initiatieven die economie versterken

Vlnr Robert van Rijn, Stefan Eveleens, Marco van Zijverden, Rob Bakker, Esther Gouwerok en John Jansen (Foto Gemeente)

Door: redactie. Om de Aalsmeerse economie een extra boost te geven heeft het college samen met een aantal ondernemers een Stimuleringsfonds opgericht. Er is 300.000 euro beschikbaar voor initiatieven die een bijdrage leveren aan de lokale economie.

Een initiatief moet door minimaal twee bedrijven worden ingediend. Te denken valt aan de organisatie van een evenement, een gezamenlijk winterterras, het verfraaien van de winkelstraat of gemeenschappelijke promotie.

De initiatieven worden beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie, bestaande uit de vier ondernemers: Esther Gouwerok, Stefan Eveleens, John Jansen en Rob Bakker en voorzitter Marco van Zijverden. De eerste tranche wil de adviescommissie behandelen in september 2021.

Meer informatie over deze regeling is te vinden op: aalsmeer.nl/stimuleringsfonds. Ook kan gemaild worden met vragen of initiatieven met de accountmanager bedrijven van de gemeente, Dick Helsloot: Dick.helsloot@aalsmeer.nl.

Lees vorig bericht

Officiële mededelingen 15 juli 2021

Lees volgend bericht

Meerlanden actief vanuit ‘witte keet’


1 Reactie

  • Goed idee. Mag ik er vanuit gaan dat de ideeen ook op duurzaamheid getoetst worden? lijkt me in deze tijd wel een basisvoorwaarde

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *