DownTown Ophelia in de steigers

Modeshow van eerdere editie(foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Na twee jaar afwezigheid is ook DownTown Ophelia weer terug. Op 11 juni staat de Ophelialaan weer bol van de activiteiten tijdens dit ‘evenement met een boodschap’. Hierbij worden mensen met een verstandelijke beperking ingezet in winkels, bij kappers, horeca en op de braderie. Ze mogen ook ‘shinen’ op het podium of in de modeshow. Zo kunnen ze laten zien dat ze meer kunnen dan gedacht wordt.

Het evenement was de drie voorgaande edities een groot succes, vooral door het enthousiasme van de deelnemers en ondernemers. Velen werkten hieraan mee en ook nu zal er weer een podium zijn met optredens, foodtrucks, kinderspelletjes, activiteiten en meer. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen zich (laten) inschrijven voor het evenement via de website downtownophelia.nl.

Kraampjes en vrijwilligers
Een belangrijk onderdeel is de braderie. Vind je het leuk om een kraampje te huren vanuit je bedrijf, hobby of vereniging/stichting? Het is altijd gezellig druk in de straat en je krijgt die dag, als je dat wilt, enthousiaste hulp in de kraam. Bij interesse kun je een mailtje sturen naar info@downtownophelia.nl of binnenlopen bij Frank Wind van de Etos.

Ook is de organisatie op zoek naar vrijwilligers om die dag de handen uit de mouwen te steken. Er is hulp nodig bij het begeleiden van de deelnemers in de winkels, helpen bij activiteiten, kinderspelletjes en modeshow, schminken en het op- en afbouwen van verschillende dingen zoals het podium en de spelletjes.

Foto archief AV/Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin