‘Dorst’ smaakt naar meer

Zeggen dat Aalsmeerders van een feestje houden staat gelijk aan het intrappen van een open deur. De 350 beschikbare kaarten voor de derde editie van ‘Dorst’ waren dan ook binnen de kortste keren uitverkocht. Als een voorproefje van het carnaval dat 23 februari losbarst, kwamen alle feestgangers zaterdagavond bont verkleed naar jongerencentrum N201.

De organisatie was er in de aankondiging duidelijk over geweest: ‘Verkleed verplicht, anders geen toegang’. Met het thema ‘Wereldwijd’ konden de jeugdige bezoekers gelukkig alle kanten op. Volgens de organisatie hoefde niemand de toegang te worden geweigerd. Naast Arabieren werden onder meer Chinezen, Mexicanen en lederhosen gesignaleerd. Vooral dat laatste kon Jopie Vogelvang zeer waarderen. Deze Aalsmeerse ‘Koningin van de Tirolerzang’ was ingevlogen om wat jodelnummers ten gehore te brengen wat zij met groot enthousiasme en tot plezier van het uitzinnige publiek deed. Andere optredende artiesten waren DJ Nelis, DJ Vossie, Menno Drost en Aversion.

De eerste keer dat ‘Dorst’ georganiseerd werd, was het nog een besloten feest in een café. Voor de tweede editie werd uitgeweken naar een eiland. Waar en wanneer de vierde versie plaats zal vinden is nog niet bekend.

Tekst Arjen Vos, foto’s Laurens Niezen, zie ook de gallery onder de advertentie van de businessclub van FC Aalsmeer.

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin