Dorpswandeling én veiling bij Historische Tuin

Joop Kok legt uit tijdens de Dorpswandeling

Door: redactie. Museum Historische Tuin organiseert dit seizoen weer iedere laatste zaterdag van de maand een dorpswandeling in Aalsmeer Centrum én een publieke veiling in de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer.

Leer het dorp kennen door de ogen van een lokale gids. Zaterdag 30 juli kunt u op pad met architect Joop Kok. Hij heeft een grote kennis van de lokale historie en bouwkunde en vertelt hier graag over. Onderweg bekijkt (en bezoekt) u een aantal interessante gebouwen en plekken in de dorpskern. Leuk voor bezoekers maar zeker ook voor dorpsgenoten. Na de wandeling loopt u gegarandeerd met een andere blik door ons prachtige dorp!

De dorpswandeling start om 13.00 uur bij de kassa van de Historische Tuin en duurt ongeveer vijf kwartier. Deelname kost € 5,00 en een plaats reserveren kan via coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

Publieke veiling 
In het veilinggebouw van het museum kunt u ‘bij afslag’ bloemen en planten maar ook verse groenten en fruit van de Tuin kopen. De publieke veiling op zaterdag 30 juli start om 15.00 uur. Iedereen met een entreekaartje voor het museum mag meedoen. De veilingmeester legt graag uit hoe het werkt. Voor museumkaarthouders, donateurs en kinderen tot 12 jaar is de toegang tot het museum (en de veiling) gratis. De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het onderhoud van het museum.

De volgende wandelingen en veilingen staan gepland op 27 augustus en 24 september. Ook hiervoor kan al gereserveerd worden. Wandelingen, veilsessies en rondleidingen op de Tuin zijn op aanvraag ook voor groepen te boeken. Kijk voor alle informatie op de website van de Historische Tuin.

 

Lees vorig bericht

Hilverda De Boer Open Jeugdtoernooi

Lees volgend bericht

Jazzweekend in Bacchus


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *