Donderdag informeel afscheid Jobke Vonk

De gemeente neemt donderdag afscheid van oud-burgemeester Jobke Vonk. Dat gebeurt met een informele afscheidsreceptie van 16.30 tot 19.00 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis. De bedoeling van de gemeente is er vooral een feestelijk afscheid van te maken, zonder te veel gegraaf in het verleden. Alle inwoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Er komt slechts een enkele speech, waaronder van René Martijn als nestor van de gemeenteraad. De fractievoorzitters zullen niet het woord voeren. Ook Fred Doeleman, voorzitter van de Stichting Ride for the Roses, komt kort aan het woord. Omdat Vonk deze stichting een warm hart toedraagt, kunnen de aanwezigen een vrijblijvende bijdrage doen aan deze stichting. Hiervoor zal een donatiebox aanwezig zijn.

Vonk, inmiddels opgevolgd door waarnemend burgemeester Jeroen Nobel, nam ontslag per 1 mei. Ze is, na haar installatie op 4 juni 2013, net geen twee jaar burgemeester geweest. Het is een moeilijke tijd voor Vonk geweest, en voor Aalsmeer.

(Foto AV-archief)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel