Deen zit met vlees in de maag

Supermarktketen Deen is genoodzaakt om bepaalde vleesproducten uit de schappen te halen, maar ook om deze terug te roepen. Het gaat om Deen tartaar, Deen Duitse biefstukken, filet american en filet american peper met houdbaarheidsdatum 16 augustus.

Mogelijk bevatten de genoemde producten listeria en e-coli bacteriën. Beide kunnen zorgen voor maag- en darmklachten bij het consumeren ervan. 

Klanten die één of meerdere van deze producten hebben gekocht bij de Deen in Aalsmeer-Centrum, kunnen deze terugbrengen, waarna het aankoopbedrag zal worden teruggegeven. Volgens assistent-manager Roy Ditmarsch is al het onveilige vlees inmiddels uit de schappen gehaald zodat de klanten niet ongerust hoeven te zijn. Er is volgens hem nog niemand geweest die het vlees heeft teruggebracht. De boodschap van Deen is voor wat dit besmette vlees betreft wel duidelijk: eet het niet.

Tekst Mariëlle Wegman, foto archief AV

(advertentie)

 

Eén reactie

  1. Ik heb wel degelijk de American filet teruggebracht op woensdag de 14e en kreeg bij de servicebalie netjes mijn geld terug. Die medewerkster was idd op de hoogte. Wat mij wel verbaasde toen ik nog even de winkel inging de filet toen (rond half 2) nog steeds in het schap lag! Dit nog bij caissière gemeld maar zij was niet eens op de hoogte van de terugroepactie en nam van mijn opmerking niet veel notitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin