De laatste loodjes…

(Foto archief AV)

Door: Fred Ottenhof. …Wegen het zwaarst, dat weet iedereen. FC Aalsmeer heeft de derde plaats vast in handen en speelt nacompetitie maar dat gaat nog een zware klus worden. Om daar goed mee te beginnen is het zaak de laatste twee wedstrijden in de reguliere competitie te winnen om dat goede gevoel mee te nemen naar de nacompetitie. Zaterdag a.s. speelt FC Aalsmeer haar laatste thuiswedstrijd tegen SV Marken. De uitwedstrijd tegen SV Marken werd met 3-0 verloren, een ‘makkie’ zal het dus niet worden ook niet omdat SV Marken nog een kans heeft op een plek in de nacompetitie.

Misschien moet trainer Verdonkschot moeilijke beslissingen nemen zoals bijvoorbeeld het sparen van bepalende spelers voor de nacompetitie, want blessures kun je je niet veroorloven in de strijd voor promotie. En hoe zit het met de keepers? Van der Wiel kreeg in de vorige wedstrijd een rode kaart en zal er dus niet bij zijn. Hoe fit is de selectie? Allemaal vragen waar we zaterdag al een antwoord op krijgen.

Afscheid van Burak Sitil
Bijna een Aalsmeerder te noemen, veertien jaar speler van FC Aalsmeer. Een voorbeeld voor velen dankzij zijn tomeloze inzet. Burak speelt volgend jaar niet meer bij FC Aalsmeer. Ik persoonlijk heb erg veel van Burak genoten vanwege zijn combinatie van hardheid gekoppeld aan techniek. Zijn fameuze passes over veertig meter (velen daarvan ‘op de stropdas’) waren een lust voor het oog en zijn penalty’s bijna legendarisch. We zullen Burak missen maar wensen hem veel succes. Ook de andere spelers die vertrekken, waaronder Arie de Vreugd, wensen wij natuurlijk veel succes bij hun andere clubs. De Technische Commissie van FC Aalsmeer neemt ook afscheid van Cor Geleijn en Jacky van Muijden. Beide heren zien we wel terug in de club maar dan niet in een functie. Omdat dit de laatste competitiewedstrijd is (buiten de nacompetitie) is er na afloop van de wedstrijd een barbecue.

Een mooie gelegenheid dus voor u om zaterdag de wedstrijd bij te wonen en voor de laatste keer diverse spelers in het Aalsmeer tenue te zien om op gepaste wijze van hun afscheid te nemen, hopelijk gaat dat gepaard met een overwinning. In de weken daarna volgt de nacompetitie en in de thuiswedstrijden van FC Aalsmeer verwacht ik u dan ook om massaal te komen kijken om onze club naar de 1e klasse te juichen. Ik ben al aan het oefenen, nu u nog!

0252146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin