Collectanten gezocht voor KWF

De KWF-afdeling Aalsmeer zoekt nog een aantal collectanten voor het gebied Dorpshaven en een wijkhoofd voor Aalsmeer Dorp/Centrum. De KWF-collecteweek is dit jaar van 5 tot en met 10 september.
 
KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom financiert en faciliteert het fonds wetenschappelijk onderzoek, beïnvloedt men beleid en wordt kennis over kanker en de behandeling ervan gedeeld. KWF-afdeling Aalsmeer helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Het doel is om dichter bij een wereld te komen waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.
 
Collecteer mee
Tijdens de KWF-collecteweek zetten  ruim 100.000 vrijwilligers door het hele land zich in. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF.  Om zoveel mogelijk huishoudens te kunnen bereiken, is het KWF op zoek naar nieuwe collectanten in de wijk Dorpshaven en een wijkhoofd voor Aalsmeer Dorp/Centrum. 
 
Als wijkhoofd is het de taak om te helpen de collectanten te voorzien van de benodigde materialen en contact met hen te onderhouden. Vragen of aanmelden? Mail dan naar info@kwfaalsmeer.nl, t.a.v. Jacqueline Weijer. Reageren kan ook via kwf.nl/collecte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel