CDA’er verkozen tot knapste man Tweede Kamer


Er is goed gestemd bij de verkiezing voor de knapste politicus uit de Tweede Kamer. Maar heeft Aalsmeer ook massaal op oud-burgemeester Pieter Litjens gestemd? Zijn voormalige secretaresse riep Aalsmeer en Kudelstaart op om op hem te stemmen en gaf zelf het goede voorbeeld. 

Het stemmen in Aalsmeer heeft echter niet geholpen, want 'onze Pieter' is niet in de top 3 geëindigd. Magazine VROUW van De Telegraaf had zestien knappe mannelijke Tweede Kamerleden geselecteerd, onder wie Litjens. Op zich was dat al een compliment voor de Kudelstaarter. Kwam het door de gepubliceerde foto (er was vast wel een betere foto!)? Hebben de stemmende dames hun politieke voorkeur laten gelden (hoewel tien van de zestien kandidaten VVD'ers waren)? Of waren er toch knappere concurrenten? Zelf zal hij er geen nacht minder door slapen, maar het zal zijn ego toch een beetje gestreeld hebben dat hij überhaupt in deze lijst stond.

Knapste naar Aalsmeer
Op de eerste plaats is de 41-jarige Michel Rog van het CDA geëindigd. Niet uit Aalsmeer, maar wel uit de buurt, want hij woont in Haarlem. Deze ‘goed uitziende’ politicus komt heel toevallig op 21 februari naar Aalsmeer op uitnodiging van CDA Aalsmeer. Wilt u deze knappe kop bewonderen? Houd dan de agenda op deze website of de CDA-website in de gaten.

Als knapste politica is eerder al Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren gekozen. 

Over smaak valt niet te twisten. Het vrouwelijke deel van de Aalsmeer Vandaag redactie is het deels eens met de uitslag. De winnaar begrijpen we wel, maar Pieter Litjens had zeker in de top-3 moeten eindigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin