Cadeaukaart voor mantelzorgers

(Foto MantelzorgNL)

(Gemeentelijk persbericht) Donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Gemeente Aalsmeer stuurt mantelzorgers ieder jaar een cadeaukaart, als blijk van waardering voor hun inzet en zorg voor hun naasten. Mantelzorgers die bekend zijn bij Mantelzorg & Meer krijgen de cadeaukaart toegestuurd.

Niet alle mantelzorgers zijn bekend bij Mantelzorg & Meer. Heeft u een mantelzorger of bent u een mantelzorger en heeft u nog geen contact met Mantelzorg & Meer? Dan kunt u zich tot en met 15 december aanmelden via info@mantelzorgenmeer.nl of via: Aanmelden als mantelzorger – Mantelzorg & Meer (mantelzorgenmeer.nl).

Over Mantelzorg & Meer
Als mantelzorger geeft u zorg en hulp aan uw naaste met een chronische ziekte of beperking. Bij langdurig en intensief zorgen voor een ander, komt heel wat kijken. Bij Mantelzorg & Meer vindt u betrokken en deskundige medewerkers die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn. Voor vragen, meedenken en andere vormen van ondersteuning kunt u bij hen terecht. Zij kunnen u helpen met advies, individuele ondersteuning, inzet van (zorg)vrijwilligers, cursussen, informatiebijeenkomsten en gespreksgroepen.

Op mantelzorgenmeer.nl vindt u alle informatie. De meeste diensten van Mantelzorg & Meer zijn kosteloos. De gemeente Aalsmeer verleent hiervoor jaarlijks subsidie aan Mantelzorg & Meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin