Buitenspeeldag viel in het water

Van een beetje regen smelt je niet, maar de buien die vanmiddag over Aalsmeer neerdaalden waren van dien aard dat buiten spelen geen optie was. Bobbies Buitenspeeldag, inmiddels een traditie in Aalsmeer-Oost, werd helaas gedwongen het evenement in de Snoekbaarsstraat af te blazen en de spelmaterialen ongebruikt op te bergen.

Ondanks het tegenvallende weer waren er nog behoorlijk wat kinderen op de spellocatie afgekomen. Niet alleen om buiten te spelen maar ook om te stemmen op de kandidaat-kinderburgemeesters. Deze buitenspeeldag was een van de plekken waar dat kon. Maar ook in De Dolfijn in de Baccarastraat en in Place2Bieb in Kudelstaart konden kinderen een stem uitbrengen. Morgen wordt de uitslag bekend gemaakt en begin volgende week wordt de nieuwe kinderburgemeester gefeliciteerd op school.

Op bijgaande foto ziet kandidaat Maarten Hulleman (uiterst links) het met zijn campagneteam ondanks de regen nog zonnig in.

Niet alleen het buiten spelen viel in het water, ook de voorrondes voor het NK Knikkeren kon vandaag niet doorgaan. Gekeken wordt naar een andere datum.

Foto's Jaap Maars, zie ook de gallery onder de advertentie van Antenna Uitzendorganisatie

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin