Brandewijnslootconcert door Joling en Bloemen

Geer en La Bloemen zingen uit volle borst

Ondanks alle afgelastingen, vond zondagmiddag toch een bescheiden feestje plaats op het water. Niemand minder dan plaatsgenoot Gerard Joling en Karin Bloemen waren aan boord geklommen van een vaartuig. Vanaf het water zongen zij de bewoners van Zorgcentrum Aelsmeer en Rozenholm toe, met oude en nieuwere nummers.

Hun gehoor bracht niet alleen de bewoners van de zorgcentra ‘op de been’. Vanwege het fraaie weer de eerste helft van de dag, waren er flink wat vaartuigen en opvarenden in en nabij de Brandewijnsloot te vinden. Deze vormden bijna een erehaag die het zingende duo weer uitgeleide deed, toen hun boot ‘On the Rock’ weer koers zette richting Kleine Poel. De naam ‘On the Rock’ zal de komende tijd wel vaker klinken in het Aalsmeerse. Het is de nieuwe naam van het Westeinder Paviljoen dat onlangs overging op een nieuwe eigenaar.

Lange dagen
Het was een welkome breek van de dag. Met het niet mogen ontvangen van bezoek en het uitblijven van activiteiten binnenshuis zullen de dagen van bewoners van zorgcentra wel langer duren dan normaal het geval al is. In dit geval is het een geluk bij een ongeluk dat artiesten momenteel ook niet een heel goed gevulde agenda hebben.

Tekst: Mariëlle Wegman, foto’s: LNF Laurens Niezen

Lees vorig bericht

Aalsmeer/Aalsminder: Roy en Justin Huiskens

Lees volgend bericht

Boom op Beukenhof


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *