Botendag opnieuw geannuleerd

Botendag 2023 (Foto: Richard Zethof)

Door: redactie. Met pijn in het hart geeft het bestuur van Stichting Dag van je Leven te kennen voor de tweede keer in korte tijd de botendag te moeten cancelen. In eerste instantie zou de botendag al op 15 juni plaatsvinden, maar ook toen was het te slecht weer. Ook zaterdag 6 juli zijn de vooruitzichten opnieuw dermate twijfelachtig dat er een streep door het evenement gaat.

De voorspellingen geven veel regen aan met een windkracht 5. Met dit gegeven vond de organisatie het niet verantwoord om de Westeinderplassen op te gaan met deze kwetsbare doelgroep in veelal open boten. ‘Nog even aankijken’ in de hoop op beter weer, is ook geen optie in verband met de vele voorbereidingen, zoals het regelen van al het busvervoer en het bereiken van iedereen.

Het was voor de organisatie een moeilijke beslissing, omdat het dit jaar de twintigste editie zou zijn en veel mensen hiernaar uit gekeken hadden. Gezien de vakantieperiode en de drukke septembermaand, is besloten dit evenement dit jaar niet meer te organiseren. Op 14 juni 2025 (de zaterdag voor vaderdag) hoopt Dag van je Leven weer veel booteigenaren bereid te vinden mee te varen met dit speciale evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin