Botendag gaat zaterdag niet door

(Foto: pr)

Door: redactie. Aanstaande zaterdag 15 juni zou Stichting Dag van je Leven voor de twintigste keer haar botendag organiseren voor honderden mensen met een verstandelijke beperking en hun familie of begeleiders. Helaas zijn de weersvoorspellingen voor zaterdag slecht en de onvoorspelbaarheid van de regenbuien groot. Hierdoor is er door de organisatie, in overleg met en op aanraden van Stichting Ons Tweede Thuis, besloten om het evenement voor deze datum te annuleren. Dit is een grote teleurstelling, want er wordt ieder jaar weer door velen enorm uitgekeken naar dit leuke ontspannen uitje op het water en in de jachthaven.

Lang hoeft er echter niet gewacht te worden totdat de vele boten uit kunnen varen met hun gasten, want de nieuwe datum is zaterdag 6 juli. De organisatie hoopt dat de booteigenaren, die zich hadden aangemeld voor 15 juni, op 6 juli ook weer van de partij kunnen en willen zijn. En dat er zich ook nieuwe mensen aanmelden om met hun boot een paar uurtjes op de Westeinderplassen te varen met aan boord enthousiaste en dankbare gasten met een verstandelijke beperking en hun begeleiders.

Mocht u het leuk vinden om 6 juli met uw boot gastheer/gastvrouw te zijn, stuur dan een mail naar info@stichtingdagvanjeleven.nl of vul via de website stichtingdagvanjeleven.nl het formulier in.

Eén reactie

  1. goede middag graag wil ik mee varen op zaterdag 6 juli heb een sloep van 12 meter hoe laat begint evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin