Boten nodig voor Dag van je Leven-botendag

Veel mensen met een verstandelijke beperking zijn samen met hun begeleiders of familie de dagen al aan het aftellen naar de Dag van je Leven-botendag op 20 juni. Ieder jaar is het weer een feestje op het water waar nu alweer meer dan driehonderd aanmeldingen voor zijn gekomen. Veel aanmeldingen is natuurlijk fantastisch, maar op dit moment kan nog niet iedereen mee. Reden is dat de organisatie nog niet voldoende boten heeft om iedereen een plekje aan boord te geven. En het zou toch jammer zijn als er mensen teleurgesteld moeten worden.

Daarom een laatste oproep aan booteigenaren uit Aalsmeer en omgeving om in te schrijven met de boot en een paar uurtjes gastheer te zijn voor deze dankbare mensen. Er liggen zoveel boten in ons waterrijke dorp, dus het zou toch moeten lukken.

Feestje
Booteigenaren worden om 10.00 uur verwacht in Jachthaven Kempers bij Leimuiden. Ze worden ontvangen met koffie en thee, waarna er kennis gemaakt wordt met de gasten voor een rondje varen. De verantwoordelijkheid is in handen van Stichting Ons Tweede Thuis en iedereen met een verstandelijke beperking heeft een eigen begeleider. Het enige wat de booteigenaar moet doen is een rondje varen over de Westeinderplassen van één of twee uur. Bij terugkomst in de haven, is er altijd muziek en kan er nog even nagepraat worden. Voor de gehandicapte gasten is deze dag altijd een feestje.

Bent u enthousiast en wilt u uw gehandicapte medemens de dag van hun leven bezorgen? Schrijf dan snel in via de website van Stichting Dag van je Leven. Kunt u zelf niet, maar kent u wel mensen met een boot? Wijs ze dan op dit bericht of op de website.

(Foto's AV-archief)

Eén reactie

  1. Goedenavond, graag vaar ik met jullie mee, wij hebben plek voor 6 personen. Wij kunnen tot 16:00 uur varen, komt dat uit? Met vriendelijke groet, Annemieke Brouwer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel