Boten hard nodig voor Dag van je Leven Botendag

Ieder jaar laat Stichting Dag van je Leven honderden mensen met een verstandelijke beperking genieten van de rust van het water. En natuurlijk van al het moois van de Westeinderplassen.

Zaterdag 15 juni is het weer zover, want dan organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten.

Alles kan meevaren
Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie een paar uurtjes te laten genieten, is uitgenodigd om mee te varen.

De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren. En op dit moment hebben ze nog iedereen die graag mee wil varen een plekje kunnen geven.

Feestje op het water en aan de kant
In samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis worden mensen met een beperking uitgenodigd en ieder jaar worden dat er meer. Daarom is de organisatie hard op zoek naar booteigenaren die tussen 10.00 uur en 14.00 uur een rondje willen varen en hun gasten in de watten willen leggen met een hapje en drankje.

Vertrek- en eindpunt is bij jachthaven Kempers bij Leimuiden, alwaar er in de loods muziek en optredens zijn. En bij goed weer uiteraard buiten. De ervaring leert dat er heel wat gedanst wordt en polonaises gelopen worden. Zingende DJ Dennis Wijnhout en Dirk Box zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

Meer informatie over de botendag, met veel foto’s van voorgaande jaren, is te vinden op de website van Stichting Dag van je Leven. Hier staat ook het inschrijfformulier. Aarzel niet en doe mee!

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel