Boten gezocht voor Dag van je Leven Botendag

Zaterdag 18 juni, traditioneel de dag voor vaderdag, organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 200 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten.

De stichting doet een oproep aan iedereen die een boot heeft om mee te varen en een paar uurtjes gastheer/vrouw te zijn.

Alles vaart mee
Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om te varen.

De botendag is al 14 jaar een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren. Bekijk hier het filmpje van vorig jaar. 

Polonaises
In samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis worden mensen met een beperking uitgenodigd en ieder jaar worden dat er meer. Daarom is de organisatie hard op zoek naar booteigenaren die tussen 10.00 uur en 14.00 uur een rondje willen varen.

Vertrek- en eindpunt is bij jachthaven Kempers bij Leimuiden, alwaar er in de loods muziek en optredens zijn. De ervaring leert dat er heel wat gedanst wordt en polonaises gelopen worden.

Meedoen?
Schrijf snel in door het invullen van het inschrijfformulier op de website of mail naar de stichting met uw gegevens, type boot en hoeveel personen u mee kunt nemen.  

Foto's: veel boten varen uit om mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te geven (foto's archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel