@BorrelAalsmeer deelt morgenavond uit

Het is morgen de tweede donderdag van de maand, dus Restaurant Welkom Thuis opent vanaf 17.00 uur weer haar deuren voor de netwerkborrel met een knipoog @BorrelAalsmeer. En er valt heel wat te winnen, want er worden kaarten weggegeven voor het concert van LA The Voices en een vlucht in een flightsimulator.

Namens PA Concept-Events mag organisator Ingrid Claasen twee vrijkaarten verloten voor de BadaBoom ComedyClub Aalsmeer. Liefhebbers van comedy kunnen morgenavond na de netwerkborre meteen door naar Studio’s Aalsmeer voor deze voorstelling.

Kunstenaar, fotograaf en goochelaar 
Maar daar blijft het niet bij, want veelzijdig kunstenaar Mark van Kuppevelt, die morgen een podium krijgt om vier kunstwerken tentoon te stellen, verloot een beeldje onder de netwerkers.

De fotografie is dit keer in handen van fotograaf en communicatieadviseur Karin Schmidt van Foto&Grafie en de netwerkers worden ‘geëntertaind’ door goochelaar Henk Romeijn. Hij zal zowel op het podium als tussen de netwerkers zijn magic moments laten zien.

“Verbinden doe je samen” 
Claasen heeft vorige maand het tweejarige jubileum van @BorrelAalsmeer mogen vieren. Steeds weer komen er vele netwerkers uit de regio naar de netwerkborrels met een knipoog. Ze is hier dankbaar voor en realiseert zich dat ze dit niet kon doen zonder hulp van vrijwilligers en de sponsors.

“Verbinden doe je samen,” zegt ze altijd. Net als bij voorgaande borrels wordt de techniek weer geregeld door Walter Ravensberg van RAV Media, wordt het podium beschikbaar gesteld door Ab Spaargaren van TopVerhuur en komen de gastvrouwen van MBO College Airport iedereen welkom heten.

De inloop is vanaf 17.00 uur en het programma begint om 18.15 uur. Na 20.00 uur staan er lange tafels klaar zodat er eventueel samen gegeten kan worden.
Zie ook de agenda voor meer informatie.

Foto: Kunstenaar Mark van Kuppevelt krijgt het podium en verloot een beeldje 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel