Boerenvreugd zoekt vrijwilligers

Kinderboerderij Boerenvreugd is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor allerlei werkzaamheden op of voor de kinderboerderij. Ervaring is niet vereist, er is een goed inwerkprogramma voor iedereen met de juiste motivatie.

Voor de weekenden zoekt de Stichting Kinderboerderij Aalsmeer (SKBA) mensen die een dagdeel per maand kunnen besteden op de boerderij. Een beheerdersdienst in het weekend neemt een ochtend of een middag in beslag.

Tijdens deze beheersdienst moeten de dieren worden verzorgd en de winkel worden bijgehouden. Ook zijn de beheerders aanspreekpunt voor bezoekers.

Naast vrijwilligers voor beheersdiensten is SKBA ook op zoek naar mensen die willen helpen met andere hand- en spandiensten, zoals het op- en afbouwen van de grote evenemententent,  het verspreiden van de nieuwsbrief, schilderwerk, straatwerk of andere klussen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de mail: vrijwilligers@boerenvreugd.nl of via een persoonlijk bericht op Facebook. Langskomen mag ook, de vrijwilligers vertellen graag hoe een en ander werkt.

Foto's: vrijwilligers in actie tijdens 'NL Doet' in maart van dit jaar. (Foto's archief AV)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel