Bloemenvragen en meer bij Flower Art Pubquiz

Ron Leegwater( Foto pr)

Door: redactie. Welke bloem is dit? Wie zingt dit lied over rozen? Hoeveel straatnamen kent Aalsmeer met bloemennamen? Hoeveel zonnebloemen schilderde Vincent van Gogh?  Zomaar wat voorbeelden van vragen die voorbij kunnen komen tijdens de jaarlijkse Flower Art Pubquiz in het Flower Art Museum op 20 december. Teams van drie tot vijf personen kunnen zich inschrijven.

Na de eerste succesvolle editie in de zomer van 2022 wordt het dit keer een quiz in kerstsfeer. De teams krijgen in verschillende ronden vragen voorgeschoteld, zowel in beeld als geluid. De organisatie en presentatie is net als vorig jaar in handen van Ron Leegwater en Constantijn Hoffscholte.

Volgens het duo hoef je geen groene vingers te hebben om mee te kunnen doen. Er zijn verschillende rondes waarbij lokale kennis, bloemenkennis, muziekkennis en algemene kennis goed van pas komen.

De kosten zijn €10,50 per persoon inclusief een kop koffie/thee en museumentree. Wacht niet te lang met tickets bestellen, want vol is vol. De quiz start om 20 uur en het programma duurt tot ongeveer 22 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Er zijn prijzen te winnen, maar het gaat deze avond bovenal om de gezelligheid.

Inschrijven kan via: flowerartmuseum.kooptickets.nu/product/pubquiz/
Vergeet niet bij het inschrijven je teamnaam te vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin