Bilderdammerweg blijft blauw

Iedere eerste vrijdagavond van de maand haalt de Supportersvereniging Kudelstaart oud papier op in Kudelstaart. Dat is al jaren zo en iedereen weet dat je dan na 18.00 uur je blauwe papiercontainer aan de straatkant kan zetten. Echter, afgelopen vrijdag was het pakjesavond en toen waren de lokale verenigingen niet op pad om in het dorp papier op te halen.

Verwarring alom in het dorp, want komen ze nou wel of niet? Staat er één container aan de straatkant, dan kun je er vergif op innemen dat de rest van de buurt ook volgt. Nog steeds staan er op diverse plekken blauwe containers op straat en dozen met papier.

Waarschuwingen brandweer
De brandweer waarschuwt voor mogelijke brandstichting en door de wind liggen her en der al stukken papier en karton op de Kudelstaartse straten. Vandaag worden de groencontainers geleegd, dus op een aantal plekken snappen de bewoners dat ze de containers moesten ‘ruilen’.

Vrijdag 12 december wordt het papier opgehaald. Tot die tijd moet de blauwe container weer bij het huis geplaatst worden.

Foto’s: de bewoners aan de Bilderdammerweg laten hun blauwe container stug staan. Aan de Calslager Bancken zijn de containers weer weg, maar het papier is vergeten. (foto's Ilse Zethof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin