Bijeenkomst ‘Vinden & Binden van Vrijwilligers’

Vrijwilligers aan de slag bij Boerenvreugd (archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Voor steeds meer organisaties is het een uitdaging om vrijwilligers te werven en bestaande vrijwilligers te behouden. Daarom organiseert Vrijwilligerscentrale Amstelland op donderdag 23 november de themabijeenkomst ‘Vinden & Binden van Vrijwilligers’. Het evenement is exclusief voor Aalsmeerse en Kudelstaartse. Denk hierbij aan de zorg, welzijn, sport, cultuur, natuur en kerk.

De avond wordt geopend door Eerde de Swart, directeur van de Vrijwilligerscentrale. Hij biedt inzicht in recente landelijke ontwikkelingen en geeft praktische tips over het vinden en binden van vrijwilligers. Aansluitend delen enkele Aalsmeerse organisaties hun succesverhalen en uitdagingen. Aan het einde van de sessie kunnen deelnemers en ervaringsdeskundigen met elkaar in gesprek over ervaringen en mogelijkheden.

De bijeenkomst is van 17-19 uur in het Flower Art Museum. Aanmelden kan door een email te sturen aan Eerde de Swart: eswart@vrijwilligerscentrale-amstelland.nl of via de website van aalsmeervoorelkaar.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin