Bewoners Ons Tweede Thuis weer aan het werk

In het dienstencentrum van Ons Tweede Thuis in de Vuurdoornstraat komt het ‘vertrouwde’ langzaam maar zeker terug. Bewoners en collega’s Angelique en Cynthia zijn na een paar maanden afwezigheid vanwege alle maatregelen rondom corona weer aan het werk gegaan. Ze bereiden het centrum voor op het nieuwe normaal en ontvingen wethouder Wilma Alink voor een rondleiding.

Op het dienstencentrum is de omschakeling goed merkbaar. Want waar Cynthia en Angelique binnenkort weer afhaallunches zullen verzorgen, is ook een verhuizing gaande om de 1,5 meter op deze locatie te kunnen waarborgen. Wethouder Alink mocht een kijkje in de keuken nemen en geeft aan heel blij te zijn dat deze twee dames weer aan de slag kunnen.

Prokkelweek
Het is deze week de Prokkelweek: een week waarin mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten. Door corona was het minder goed mogelijk leuke activiteiten in deze week te organiseren. Na afloop van het werkbezoek nodigde de wethouder Angelique en Cynthia uit om zodra het weer kan, een keertje bij haar langs te komen op het raadhuis.

Tekst en foto Gemeente Aalsmeer

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel