‘Beste bouwer’ begonnen aan Dorpshaven-Zuid

Afgelopen donderdag is de bouw van de 29 woningen uit fase 2 in Dorpshaven-Zuid te Aalsmeer officieel gestart. Het project is ontwikkeld door Timpaan uit Rijsenhout en wordt gerealiseerd door Aannemersbedrijf Bot & van der Ham BV uit Meerkerk, die is uitgeroepen tot ‘beste bouwer van Nederland 2015’.
 
Na de officiële handeling van wethouder Tom Verlaan, werd er een bijeenkomst georganiseerd voor de toekomstige bewoners van de woningen en de betrokkenen van het project in de naastgelegen Lijnbaankerk. Wethouder Tom Verlaan sprak de nieuwe bewoners toe: ”Wij zijn verheugd dat nu gestart is met de bouw van de 29 woningen en dat de wijk steeds meer vorm begint te krijgen. We kijken alweer uit naar de volgende fase met een nieuw appartementengebouw met starterswoningen dat begin 2017 in verkoop zal gaan.”
 
Levensloopbestendig
Fase 2 van Dorpshaven-Zuid bestaat uit 29 woningen die allemaal aan het vaarwater zijn gelegen. Er komen 16 eengezinswoningen die reeds zijn verkocht. Ook worden er zes levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, waarbij er een slaapkamer en badkamer op de begane grond mogelijk is. De koopsom van deze woningen is vanaf 379.000 euro.
 
Woningen beschikbaar
Daarnaast zijn er vier twee-onder-één-kap-woningen met garage, die een koopsom hebben vanaf 415.000 euro. Ook worden er drie (semi-) vrijstaande woningen gerealiseerd met een koopsom van 499.000 euro. Van deze woningen is er nog een aantal beschikbaar. Info is verkrijgbaar bij EKZ en/of Eveleens Makelaars.
 
Foto's: feest voor de bewoners als de eerste paal geslagen is, wethouder Verlaan blij na het slaan van de eerste paal. (foto's gemeente)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel