Benefietconcert voor Oekraïne

Door: redactie. Komende zondag speelt het befaamde pianoduo Martijn en Stefan Blaak in Cultureel Café Bacchus een benefietconcert voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Het organiserende KCA zal de complete opbrengst uit kaartverkoop en donaties schenken aan de Oekraïense vluchtelingen.

Bezoekers van dit benefietconcert kunnen zich verheugen op een uniek optreden. Uniek zijn ze zeker, de broers Blaak. Ze spelen hun hele leven al samen piano. Vanaf hun derde zaten ze met hun moeder al achter de piano. Geen wonder dat ze hun talent uitbouwden als piano- en quatre-mains-duo. Jaren geleden – ze waren net cum laude afgestudeerd aan het conservatorium –  traden ze als broekies al op bij KCA in de Oudkatholieke Kerk in Aalsmeer. Inmiddels hebben ze internationaal naam gemaakt en behoren ze tot de top van hun generatie. Zij concerteren op grote concertpodia overal in de wereld en zijn regelmatig te gast op internationale muziekfestivals.

Op het programma staan zondag staan onder meer stukken van Mozarts Franz Schubert, Saint-Saëns en van Maurice Ravel. Het complete programma is te vinden op skca.nl.

Het concert begint om 14.30 uur. Een kaartje kost €17,50 inclusief pauzedrankje. Extra donaties zijn uiteraard zeer welkom. Kaartjes kunnen worden gekocht via de genoemde website van KCA.

(Foto pr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin