Benefiet en bingo tikken lekker aan

The Black T's in actie

Door: Arjen Vos. De spaarpot voor Saskia Veenswijk raakt steeds verder gevuld. Dankzij de benefietmuziekavond afgelopen zaterdag en de bingo een dag later kan er 3500 euro worden bijgeschreven. Dat betekent dat er nog een gat van zo’n 6500 euro gedicht moet worden voor de therapie van de Aalsmeerse muzikante. Volgens het crowdfundingteam van Saskia gaat dat zeker lukken.

Een stampvol N201 beleefde zaterdag een ouderwets gezellige bandjesavond waarbij vijf lokale bands elkaar afwisselden. Te horen en te zien waren Snö, Groos, The Black T’s, Lifeblood en The Hucksters. Elke formatie had uiteraard ook eigen fans meegenomen waardoor de zaal de hele avond door lekker gevuld bleef. Behalve muziek was er de verkoop van ‘vintage’ kleding en de verloting van een gitaarworkshop waarmee eveneens geld in het laatje kwam. Met de eindopbrengst van  2500 euro was de organisatie dik tevreden. De bonus kwam een dag later met de opbrengst van de muziekbingo in Het Dijkhuis van Oude Meer waarmee 1000 euro werd opgehaald.

Blij verrast
Niske Haremaker, mede-initiator van de actie, is optimistisch en ervan overtuigd dat het streefbedrag na het succesvolle weekend wordt gehaald. “Het geld van de kunstveiling is nog niet meegeteld en ook hebben we komend weekend nog een kunstverkoop in De Kwakel en een evenement in het Parochiehuis met smartlappenkoor Denk aan de Buren. Daarnaast proberen we nog iets te regelen bij een luchtvaartmaatschappij. We zijn hartstikke positief en blij verrast door alle gulle gevers en lieve Aalsmeerders die Saskia een warm hart toedragen.”

Het optreden van het smartlappenkoor begint zondag om 15 uur. Entree is tien euro.

(Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van Lichtjes en Namen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin