‘Ben zo terug, ben ff naar supermarkt’

(Bevat filmpje) Verkeerschaos op de hoek Uiterweg-Grundelweg? Dat behoort al geruime tijd tot de Aalsmeerse folklore. Maar leuk is anders, voor menigeen. Vanmiddag kwam ook onze cameraman er met zijn auto vast te zitten. Hij verenigde het nuttige met het aangename en kon in alle rust filmen wat het gevolg is als 'heel het raderwerk stilstaat'. Files op de Van Cleeffkade tot aan de N196, op de Uiterweg en op de Stationsweg tot voorbij de brug. Politie erbij. Lijnbussen vertraagd. Dat wordt smullen voor de liefhebber als straks vlakbij het '3 Super-punt' ook de Lidl zijn deuren opent.

 

 

 

 

 

 

 

3 reacties

  1. Als ik in het dorp moet zijn, ter hoogte van de AH, ga ik tegenwoordig een inrit eerder het dorp in richting de Weteringstraat. Voorkomt een hoop ergenis en met een vergelijkbare route ga ik er weer uit.

  2. Het is een schande, dat de gemeente en de wethouder zich zo in de file laten zetten en zeker als straks LIDL er staat. “We zijn uitgepraat met LIDL’, was het commentaar van de wethouder. Ik maak me sterk, dat ergens niet in een la een artikel over de -verkeersveilgheid- ligt, dat LIDL verbied om hier zijn deuren open te gooien. De chaos is straks compleet en de veiligheid vooral voor onze kinderen is niet te garanderen als ze dit kruispunt over moeten steken. Deze horror Uiterweg film zegt genoeg. De hoofdfilm LIDL moet nog beginnen. Wethouder ga opnieuw praten met LIDL in het belang van ons alle veilgiheid!!!!!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel