Bedrijfsleven omarmt DownTown Ophelia

Veel bedrijven en organisaties uit het Aalsmeerse steunen Stichting DownTown Ophelia met sponsorgelden, maar ook met diensten en producten.

Niet alleen de ruim honderd deelnemers met een verstandelijke beperking die op 18 maart aan het werk zijn profiteren hiervan, ook het publiek dat naar de Ophelialaan komt.

Rad van Fortuin en loterij
Er zijn veel prijzen te winnen. Om 11.30 uur en 13.30 uur draait er een Rad van Fortuin. Lootjes zijn in de straat voor € 1,- te koop. Als je met een grote prijs naar huis wilt, dan moet je een lot kopen voor de grote loterij die om 15.45 uur gehouden wordt op het podium. Loten hiervoor zijn te koop voor € 2,50 per stuk.

Iedereen maakt kans op onder andere een 40 inch full HD Led TV, een fiets, een kar vol  Jumbo-boodschappen, lunch- en dinerbonnen, gezichtsbehandeling, rondleiding in Huiskamermuseum, toegang tot een Paasworkshop,gourmetschotels, cadeaubonnen en nog veel meer.

Betrokken
De opbrengst van de lotenverkoop gaat naar de sponsorpot, waarmee naast de eigen activiteiten van de stichting ook Stichting DownSyndroom wordt geholpen. Corrie Loos en Betty van der Vaart zijn beiden op pad gegaan voor giften en daar wordt goed gehoor aan gegeven. “Prachtig hoe ondernemers zich betrokken voelen bij dit goede doel,” zegt de enthousiaste Corrie.

Opera Familia
Van verschillende partijen krijgt de organisatie medewerking en worden er gratis diensten, spullen en kleding voor de modeshow aangeboden. Het podium is volledig gesponsord door Richard van den Broek Events en Danny Terp, DJ Wally, De Regenboog en Het Meezingteam treden geheel belangeloos op.

Aan dit rijtje is nu ook niemand minder dan Opera Familia toegevoegd, want dit muzikale gezin verzorgt de opening om 10.00 uur met ontroerende en swingende nummers. Wethouder Ad Verburg houdt daarna een praatje en er wordt een prachtig kunstwerk als aandenken vanuit Winkeliersverening Ophelialaan onthuld van kunstschilder Michael Glanz met medewerking van Anna Roos.

Belangeloos
Ook onder andere brandweer Amsterdam Amstelland, het Oranjecomité Aalsmeer, kinderboerderij Boerenvreugd, Muziekstudio Maartje, House of Beats, schminkers van Solidoe, het bestuur van Ondernemend Aalsmeer, het Show en Jachthoornkorps Kudelstaart, de Porseleinkast, Jafrem Verhuur, Sportservice Haarlemmermeer, Fun Fotostudio, Theaterworld, Nicky’s Beads, de Vrijwilligerscentrale, Tinekes Beauty Salon, Radio Aalsmeer met soort ‘Glazen Huis’, Gentlemen’s Place, Taxi Doelen Verkuyl en vele vrijwilligers komen naar de Ophelialaan op 18 maart voor leuke activiteiten en ondersteuning.

De organisatie is alle sponsors, vrijwilligers meer dan dankbaar dat ze samen met hen en de winkeliers een mooi evenement kunnen organiseren. Met de vijftig kramen op de braderie, de modeshow en alle activiteiten belooft het een gezellige dag te worden. De organisatie hoopt dat er veel publiek naar de Ophelialaan komt, zodat het speciale personeel dat in de winkels, bij de kappers en in de horeca werkt veel te doen heeft.

Foto's: Op 18 maart kunnen zo'n honderd mensen met een verstandelijke beperking laten zien dat zij ook talenten op de arbeidsmarkt hebben. Een van de prijzen die te winnen is bij de grote loterij. Opera Familia verzorgt de opening van het evenement. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin