Banenmarkt in raadhuis

Een baan in de bouw, iets voor jou? (Foto archief AV/Arjen Vos)

(Door: redactie) Dinsdagmiddag 28 november vindt er tussen 14 en 17 uur een banenmarkt plaats in het raadhuis. De markt is een initiatief van Werkplein Aalsmeer en Amstelveen, en een uitvoering van een actieplan opgezet door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waarbij het erom gaat dat werkgevers en werkzoekenden elkaar sneller kunnen vinden.

Actieplan ‘Baan. Talent. Dichterbij dan je denkt’ biedt zowel werkzoekenden als werkgevers een helpende hand bij het vinden van de juiste match. Hierbij wordt vooral gekeken naar capaciteiten en vaardigheden en niet direct naar het diploma en/of de werkervaring van een werkzoekende.

Pindakaaswinkel
Tijdens de banenmarkt is er gelegenheid om in gesprek te komen met diverse werkgevers uit de regio. Zij vertellen graag over de kansen en mogelijkheden die ze bieden. De variatie aan bedrijven op de banenmarkt is groot. Van de Pindakaaswinkel tot Amstelring en van de bibliotheek tot supermarkt Lidl. Op de website aalsmeer.nl/werkplein staan alle deelnemende bedrijven vermeld.

Spreekuren
Voor advies over scholing en werk organiseert de gemeente Aalsmeer ook inloopspreekuren. Deze zijn vanaf 21 november iedere laatste dinsdag van de maand, 11 – 14 uur in de Bibliotheek aan de Marktstraat en iedere dinsdag, behalve de laatste van de maand, van 9 – 12 uur in het raadhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin