Bandjesavond zonder rondwandeling

Muziek op het Raadhuisplein in augustus 2022 (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Het Raadhuisplein is zaterdag de aangewezen locatie voor Bandjesavond. Onder meer vanwege de werkzaamheden in het centrum is ouderwets rondwandelen om op verschillende plaatsen van muziek te genieten niet mogelijk. Tot 01 uur is er op het Raadhuisplein muziek van DJ Eric en de lokaal bekende bands Lifeblood en de Hucksters.

Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk. Organisatie is in handen van Café Joppe, Café De Praam, het Wapen van Aalsmeer en De Oude Veiling, met ondersteuning van Ondernemersfonds Aalsmeer Centrum.

Muntjes in voorverkoop
Drankjes worden uitsluitend verkocht tegen inwisseling van muntjes, die ter plekke verkrijgbaar zijn. Wil je eventuele rijen die avond mijden, dan kun je vanaf donderdag naar het Wapen van Aalsmeer om alvast consumptiemuntjes te kopen. Dit kan uitsluitend contant. Op de avond zelf kan er ook gepind worden.

Plein afgesloten
Het Raadhuisplein is zaterdag 24 juni om 12.00 uur al afgesloten voor autoverkeer in verband met het opbouwen van het evenement. Er kan dan niet meer geparkeerd worden en er geldt een wegsleepregeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel