Bakker Henk verrast door zanger Hein

Door: Arjen Vos. Vaak opgetreden maar nog nooit om zeven uur ’s ochtends. Fris en fruitig stapte Little Boogie Boy Hein Meijer om zeven uur vanmorgen de bakkerij van Müller Banket binnen. In zijn hippe groene stappers, gitaar om de nek bracht hij een eerbetoon aan bakker Henk Jansen die vandaag zijn 40 jarig dienstverband beleefde.

Die draaide zich tijdens het maken van een voorraad petit glacés vol ongeloof om toen hij over zijn schouder keek en de bluesmuzikant hoorde binnen komen. Het buitenkansje om even het werk het werk te laten bij zo’n live concertje van zijn ‘local hero’, dat liet Henk niet aan zijn neus voorbij gaan. Na een paar swingende moppies, een bak verse koffie en de hartelijke felicitaties, werd de draad weer opgepikt. De klanten van Müller konden Henk vandaag op interactieve wijze feliciteren via de speciaal daarvoor gemaakt QR-code op een poster in de winkel.

(Foto/video: Arjen Vos)

4 reacties

  1. Henk van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum.
    40 jaar trouwe dienst👍👍👍👍👍👍👍

  2. Henk Gefeliciteerd 40 jaarr
    Is top jij was verrast maar ik ook om Hein mijn zoon die voor jouw mocht spelen geweldig en werk ze lekker!!!T

  3. Mooi dat dit nog bestaat. 40!! Jaar trouwe dienst. Respect voor elkaar is het geheim. Gefeliciteerd henk. Blijf gezond. En Sven gefeliciteerd met deze topper en wat jij voor hem betekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel