Auto voor Ineke Vos

Gisteravond vond op de oude tribune in The Beach de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van de bloemenzegelactie. In een gezellige setting werden er 28 prijzen uitgedeeld. Anders dan voorgaande edities was het nu op de avond zelf dat bepaald werd wie welke prijs mee naar huis mocht nemen. De hoofdprijs, een Kia Picanto, beschikbaar gesteld door autobedrijf Vaneman Van der Wal, ging naar een beduusde Ineke Vos.

De trekking werd verricht door notaris Geert Labordus terwijl oud-burgemeester Joost Hoffscholte de ceremoniemeester van de avond was. En dat deed hij op de hem bekende wijze. Met veel enthousiasme en orginaliteit wist hij de spanning elke keer op te bouwen. De hoogte van de prijzen varieerde van 25 euro tot 12.000 euro voor de genoemde auto.

Natuurlijk is het al fijn om in de prijzen te vallen, maar als je een bollenmandje wint waar het ook een kleurentelevisie had kunnen zijn, is de teleurstelling toch aanwezig. Maar voor de bollenmandwinnaar pakte de avond toch nog goed uit omdat er ook nog een verrassingsprijs verloot werd: een waardebonnenwaaier ter waarde van 250 euro. En liet die nou precies naar deze persoon gaan…

De klapper van de avond was voor Ineke Vos. Ze kon het haast niet geloven toen ze uit handen van garagehouder Dirk van der Wal de sleutels kreeg overhandigd. “Ik was net toe aan een nieuwe auto,” aldus de verbouwereerde winnares.

Later meer…

Foto: hoofdprijswinnares Ineke Vos met Dirk van der Wal en Annemieke Treur namens de Bloemenzegelwinkeliers. Foto Jaap Maars.

Naschrift redactie: de auto is dan wel afkomstig uit de showroom van Vaneman en Van der Wal, het is de organisatie van Bloemenzegelwinkeliers die de auto samen met het autobedrijf bekostigd heeft.

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel