Appartementen ‘De Posterijen’ opgeleverd

Wethouder Kabout overhandigt symbolisch de sleutels aan de nieuwe bewoners, echtpaar Visser, in aanwezigheid van de ontwikkelaar, makelaar en oud-wethouder Alink. (Foto gemeente)

(Door: redactie)De laatste appartementen van ‘De Posterijen’ aan de Stationsweg zijn opgeleverd. Op de plek van het voormalige postkantoor zijn 28 appartementen gebouwd, verdeeld over vier woonlagen.

Op de begane grond bevinden zich 45 inpandige parkeerplaatsen, met rondom zeven koopappartementen voor starters waarvan er nog eentje te koop staat . Op de eerste verdieping zijn negen koopappartementen in het middensegment gebouwd en de overige appartementen zijn in de vrije sector-koop gerealiseerd. Het zijn vrijwel alleen Aalsmeerders die een appartement kochten. Zowel starters als senioren.

Nieuwe bomen
Bij de bouw van het complex is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo zijn de appartementen volledig gasloos uitgevoerd en liggen op het dak zonnepanelen. Na de oplevering wordt de groenstrook naast het gebouw opnieuw ingericht waarbij onder onder andere nieuwe bomen worden geplant. Ook het dak van de stallinggarage krijgt een groen karakter.

Fotobijschrift:

Wethouder Kabout overhandigt symbolisch de sleutels aan het echtpaar Visser, in aanwezigheid van de ontwikkelaar, makelaar en oud-wethouder Alink.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin