Alphakerk organiseert Paasconcert en Paaswake in Kudelstaart

(Advertorial) In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion 40daagse waarbij er overal in Nederland kleine concerten en paaswaken worden gehouden. De Alphakerk in Kudelstaart doet hier ook aan mee. Iedereen is welkom om erbij te zijn.

Op 13 april 2022 is er in het Dorpshuis een concert van Gerald Troost. Het concert heeft het thema van The Passion: ‘Alles komt goed?!’ en begint om 20:00 uur. Je bent hartelijk welkom, boek van tevoren wel even je ticket(s).

Witte Passionkruis
Op dezelfde dag wordt er rond het winkelcentrum in Kudelstaart ook een paaswake rond een replica van het Passionkruis georganiseerd. Deze paaswake is een laagdrempelig moment van bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt er een kaarsje branden of een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. De paaswake wordt gehouden tussen 15 uur en 18 uur. De paaswake is voor iedereen gratis toegankelijk.

Datum: 13 april 2022
Locatie paaswake: winkelcentrum Kudelstaart
Locatie concert: Dorpshuis ’t Podium, Kudelstaartseweg 239, 1433 GH Kudelstaart Tijdstip: 15-18 uur (paaswake), 20-22 uur (concert)
Meer info en aanmelden concert: zingenindekerk.nl
Meer info over Alphakerk: alphakerk.nl

(Foto pr)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin