Alles klaar voor nieuwe revue

Ook de danseressen van Blackbird Dance Centre zijn er klaar voor (Foto TVK)

Door: redactie. Komende vrijdag is in het Dorpshuis de eerste voorstelling van de Kudelstaartse revue: ‘In de 70e Hemel’. Voor deze première zijn nog kaarten beschikbaar. De leden van Toneelvereniging Kudelstaart staan al enige tijd te popelen om na zoveel repetities nu eindelijk voor publiek te mogen spelen en hopen op uitverkochte zalen.

Wat kunnen de toeschouwers verwachten? Volgens de vereniging een groot aantal hilarische gebeurtenissen en verwikkelingen afgewisseld met swingende dansacts en vrolijke liedjes. Buiten dat zijn er ook nummers die tot nadenken aanzetten en een gevoelige snaar kunnen raken. De rode draad is een ongedwongen avondje uit voor jong en oud.

Feestelijke première
Voor het publiek legt de toneelvereniging vrijdag de rode loper uit. Ook is er een smakelijke traktatie en een extra beleving rondom het thema ‘In de 70e Hemel’. De vereniging bestaat dit jaar immers 70 jaar en dat gaf Tineke van Kleef, het creatieve brein van de vereniging, genoeg inspiratie. Naast nieuwe sketches zijn ook hoogtepunten uit eerdere revues in deze voorstelling verwerkt.

Andere speeldagen zijn vrijdag 10 november, vrijdag 17 november en zaterdag 18 november. Tickets zijn te koop voor €12,50 online via www.toneelverenigingkudelstaart.nl  maar ook bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. Graag contant en gepast betalen.  De voorstellingen beginnen om 20:15 uur en de zaaldeuren zullen openen om 19:30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin