Alleen ‘Schiphol’ op rondetafelgesprek

Het wordt een uitgekleed rondetafelgesprek van de gemeenteraad vanavond. Alleen Schiphol staat op het programma. Directeur Joost Wagemakers van de Stichting Leefomgeving Schiphol, die onder meer geld steekt in leefbaarheidsprojecten in de regio (zoals € 2,8 miljoen in de 'Sloopzone'), houdt een presentatie over wat de organisatie doet. Verder zit strategiemanager Martijn van der Meer van Schiphol aan de raadstafel. Wethouder Tom Verlaan zal vertellen wat hij sinds zijn aantreden in mei dit jaar aan Schiphol 'gedaan' heeft.

Het doel van de bespreking is, zoals de agenda aangeeft, “het horen van reacties vanuit de inwoners van Aalsmeer over Schiphol, bijvoorbeeld op het gebied van leefbaarheid en economie”. Iedere inwoner mag meepraten. Op één voorwaarde: aanmelding uiterlijk 12.00 uur vandaag.

Aanvangstijd 20.45 uur
Het hoofdonderwerp 'gemeenschappelijke regeling gezamenlijke ombudsman metropool Amsterdam' is vervallen (klik hier voor artikel over dat onderwerp). De overblijvende aanvangstijden blijven gehandhaafd. De start van het rondetafelgesprek, geleid door Ronald Fransen van PACT, is om 20.45 uur. Na een kort inleidend woordje is meteen Schiphol aan de beurt.

Waarschijnlijk komen er ook enkele door inwoners aangedragen onderwerpen ter tafel. De agenda vermeldt er twee, onder voorbehoud: het gemeentelijk protocol pestgedrag en het verbeteren van de verkeersssituatie in de Zonnedauwlaan in Kudelstaart, ter hoogte van de Krabbescheerhof. Aanvang van dit vergaderonderdeel is 21.55 uur.

● Opgeven om mee te praten, kan bij de griffie, de ondersteuningsafdeling van de gemeenteraad, via de mail of (0297)387516. Datzelfde geldt voor wie een 'eigen' onderwerp wil aandragen
● Klik hier voor agenda rondetafelgesprek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel