‘All inclusive’ vakantie zonder ouders

Door: redactie. Het nieuwe jaar is net begonnen waarbij het de tijd is om vooruit te blikken naar de vakantie en hoe die tijd door te brengen. De Binding laat weten dat de jeugd zich weer kan inschrijven voor de welbekende kampen die al meer dan 75 jaar bestaan.

Voor wie er nog niet bekend mee is: een Bindingkamp is vooral een heel gezellige week vakantie met een groep leeftijdgenoten. De week wordt begeleid door een leidingteam van vrijwilligers die van alles voor je verzorgen. Eigenlijk een ‘all inclusive’ vakantie maar dan zonder ouders.

Feestavond
Je staat gezamenlijk op, je eet met elkaar en gaat met z’n allen op hetzelfde moment naar bed. Je brengt de dag door met afwisselende en verrassende activiteiten. Een kamp heeft onder andere een bonte dag waarbij er een bijzonder en actief programma wordt gedaan. Daarbij zal de leiding en/of jijzelf zich opdoffen of verkleden in een outfit passend bij de dag. Deze dag eindigt natuurlijk met een feestavond.

‘Shinen’
Ben je creatief, sportief of juist rustig, tijdens een bindingkamp is er voor iedereen een activiteit om te kunnen ‘shinen’. Er zijn momenten dat je met de groep op pad gaat om een bosspel, een speurtocht, een wandeling of een fietstocht te maken. Bij goed weer plannen we altijd een moment dat je lekker zult gaan zwemmen of met water kunt kliederen. Je maakt een spannende nachtwandeling of je schrijft verhalen voor de kampkrant. Ook zing je met elkaar en op de laatste avond zit je met je (nieuwe) vrienden rond het kampvuur.

De kampen worden georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen vanaf groep 7 van de basisschool. De groepsgrootte is meestal tussen de 30 en 40 deelnemers.

Meer info is te vinden op de website van de Binding

(Foto: De Binding)

Lees vorig bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Flitsbouw’

Lees volgend bericht

Team Tik ‘m Aan maakt er ‘Drijf-thru’ van


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *