Agenda: wat wie waar wanneer

De Agenda in het bovenmenu van Aalsmeer Vandaag laat zien wat er de eerstkomende dagen in Aalsmeer en Kudelstaart te beleven is. Tot nu toe zijn het merendeels culturele en maatschappelijke activiteiten.

Maar de redactie zoekt naar wegen om het aanbod sterk te vergroten. Met een filmladder. Met een stevige sportagenda. Met ook kleinere activiteiten die wel wat promotie kunnen gebruiken. Het moet een agenda met voor elk wat wils zijn, een bonte verscheidenheid aan evenementen en activiteiten.

Om zover te komen heeft de redactie de hulp van sitebezoekers nodig. Anders gezegd, stuur berichten over evenementen, groot en klein, toe die voor een bredere groep mensen interessant zijn. Graag! Mail of bel (06 53660262, 06 55706261, 06 55760915). Voor lumineuze ideeën is de redactie erg gevoelig.

Actueelste bovenaan
Als u de agenda aanklikt, ziet u als bovenste het eerstkomende evenement. Dit weekend kunnen belangstellenden terecht bij onder meer terecht op een alternatieve muziekavond (N201), een gospelconcert (De Spil), een muziekshow van Wouter Hamel (Crown) en lokale bands (Bacchus).

Foto: Wouter Hamel komt zaterdagavond naar Crown (foto Crown)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin