Aftrap Ride for the Roses

Op 6 september 2015 komt de Ride for the Roses weer naar Aalsmeer. Duizenden mensen klimmen dan op de fiets om geld in te zamelen voor KWF Kankerfonds. Vrijdagavond 21 november is de kick off van dit grote evenement.

Tijdens de ondernemersnetwerkavond in het Crown vindt de finale van Onderneming en Starte van het jaar plaats. Vele ondernemers zijn hierbij aanwezig. Een mooi moment om de inschrijving van de Ride for the Roses te starten met daaraan gekoppeld de lancering van de 2015 editie van de website www.ridefortheroses.nl.

Doel
De gemeente is druk doende om samen met het bedrijfsleven en vrijwilligers een stuurgroep en werkgroepen in te richten om straks klaar te zijn voor dit grote evenement dat in 2011 ook in Aalsmeer plaats vond. In september 2011 is er € 1.600.516,99 opgehaald. Het doel is om dit bedrag nog hoger te maken in 2015.

De Ride for the Roses is een fietstocht waaraan iedereen kan meedoen en zich moet laten sponsoren. Er zijn toertochten van 30 en 55 km en een Cyclotoer van ruim 110 kilometer door de omgeving.

Meer informatie over de Ride for the Roses is te vinden op de website van de organisatie. 

Foto: Ride for the Roses in 2011 vanuit Flora Holland (foto's Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel