Aftellen naar DownTown Ophelia

Over een maand wordt de Ophelialaan omgetoverd tot DownTown Ophelia. De organisatie is druk bezig om het een leuk evenement te laten worden voor mensen met een verstandelijke beperking, die ook in de winkels mogen werken, maar ook voor alle bezoekers.

Er is van alles te doen in de straat. Een braderie, kinderspelletjes, creatieve en sportieve workshops en er zijn optredens. De kinderboerderij is van de partij, net als Radio Aalsmeer, Muziekstudio Maartje, Nicky’s Beads, Fun Fotostudio en de brandweer en politie.

Voetjes van de vloer
Het programma begint om 10:00 uur met een magisch spektakel van illusionistenbroers Roy en Justin Huiskens. Daarna is het podium voor burgemeester Jeroen Nobel die iedereen welkom zal heten. Danny Terp, DJ Wally, Dennis de Zingende DJ en Sasja Brouwers zullen de voetjes van de vloer laten gaan en zorgen voor de nodige polonaises in de straat.

Tussendoor worden de drie rondes van de loterij gehouden en de modeshow. De ZumbaSpecials van Meerdance uit Hoofddorp en de streetdance-dansers van Let’s Dance Amstelhof komen ook optreden. Ongetwijfeld krijgen ze het publiek mee met hun vrolijke dansen.

Feestavond
Om 19.00 uur begint de DownTown Ophelia feestavond, een feest met een boodschap. Vanaf het grote terras met een hapje en drankje kan genoten worden van spetterende optredens van (opnieuw) Danny Terp, Saskia Soulfull, Dario en DJ Franky B. 

Vrijwilligers nodig
De organisatie kan niet zonder vrijwilligers. Er zijn mensen nodig om te helpen op het kinderplein, begeleiding van de deelnemers, op- en afbouw etcetera. Interesse om ook je steentje bij te dragen aan dit evenement met een boodschap? Mail dan naar info@downtownophelia.nl.

Foto's: er werd heel wat afgeknuffeld tijdens DownTown Ophelia op 18 maart 2017. Maar liefst achttien modellen met een verstandelijke beperking mochten op de catwalk stralen (foto's DownTown Ophelia)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel