Aardbeienbrug ligt er al

Waar het aftellen naar de renovatie van de Aardbeienbrug is begonnen, zijn Uiterwegbewoners Hans van der Meer en Cees van der Ven een stuk voortvarender van start gegaan. In hun vrije uurtjes maakten deze 'buurman en buurman' een pracht van een replica die sindskort de sloot siert naast jachthaven De Oude Werf halverwege de Uiterweg.

Het is al jarenlang een traditie dat dit brokje sloot begin september door beide mannen opgevrolijkt wordt met een zelfgemaakt kunstwerk. Ditmaal is er wel heel erg groots uitgepakt. Niet alleen is er een miniatuur Aardbeienbrug gefabriceerd, ook ligt er een schaalmodel praam voor anker en is een trio houten klazen aan het tafereel toegevoegd. Van dit houterige drietal is de in het gras geplaatste ambtenaar van Handhaving die om een vergunning vraagt, wel de meest opvallende. De sneer naar Amstelveen ligt er dik bovenop. 

Bezoekers die het komend weekend de Kunstroute (fietsend!) zullen bezoeken, kunnen deze kunstzinnige voorstelling niet over het hoofd zien.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel