Aanschuiven bij workshops van Michelle tijdens AFF

(Update 15-6)Door: redactie. In aanloop naar het Aalsmeer Flower Festival laten we deze week een viertal vrouwen kort vertellen over hun inbreng voor het bloemrijke evenement. We trappen af met Michelle van der Linden. Zij verzorgt het bloemwerk waarmee de boten van Westeinder Rondvaart zijn getooid tijdens het festival. Daarnaast geeft ze diverse workshops waarbij je zó kunt aanschuiven. Ze werkt hierin samen met Marloes Joore. Beide dames zijn ware toppers op het gebied van bloemcreaties.

Wat maken de deelnemers tijdens de workshops?
“We gaan in het festivalweekend diverse workshops aanbieden voor volwassenen en kinderen. Denk hierbij aan een mooie glazen fles decoreren met allemaal leuke materialen en verse bloemen, een dromenvanger, bloementaartjes, een gezellig Ibiza-vaasje maken dat je kunt gebruiken als vaasje of windlichtje. De workshop is voor een kleine bijdrage bij te wonen.”

Vertel eens iets over je bedrijf Bloemies?
“Ik heb nu ruim zes jaar mijn eigen onderneming en ben al vanaf de middelbare schooltijd werkzaam in de bloemen. Ervaring deed ik op in diverse bloemenwinkels en sinds ik met Bloemies ben begonnen doe ik veel freelancewerk. De opdrachten variëren van een showroom of het gehele bedrijf stylen met verse bloemen en planten of zijde varianten. Daarnaast maak ik bloemwerk voor evenementen.”

Het Aalsmeer Flower Festival is zo’n evenement. Ook voor trouwen en rouwen kan een beroep worden gedaan op de kunst en creativiteit van Bloemies.

Update: De workshops vinden plaats bij het Flower Art Museum

Foto Arjen Vos

 

Eén reactie

  1. Graag meer informatie voor uw workshops
    Vriendelijke groet,
    Wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin