AalsmeerVandaag nu ook op Instagram

We zaten al op Twitter en Facebook en sommige 'volgelingen' hadden ook al uit zichzelf door dat we al enige tijd op Instagram actief zijn. Misschien is het icooontje u opgevallen dat sindskort rechts halverwege de homepage te zien is. Zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te hebben gegeven, is het aantal volgers in een paar maanden tijd richting de honderd opgelopen.

We zetten Instagram overigens op een andere manier in dan de andere twee vormen van sociale media. Op Twitter en Facebook verwijzen we doorgaans naar verhalen die op de website te lezen zijn. Met Instagram laten we (vrijwel) direct zien wat er gebeurt. Een kort filmpje tijdens een concert of de bekendmaking van Prins Carnaval bijvoorbeeld. Of een foto van een wegopbreking. Altijd handig om te weten. Ons advies: word ook volger op Instagram en de kans dat u iets mist in Aalsmeer is nog kleiner.

Voor de echte 'social media-cracks' onder u: we zitten ook op 'Periscope', een middel om livestream filmpjes te tonen. Dat zetten we heel af en toe in bij spectaculaire gebeurtenissen. Vuur en Licht op het water bijvoorbeeld of het plotseling afgelaste schoolvoetbaltoernooi.

Mogelijkheden te over dus om AalsmeerVandaag op de voet te volgen.

Redactie
 

                                          – advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel