Aalsmeerse Zomeravond op het Raadhuisplein

Bandjesavond 2019 bij Joppe, straks net zo druk op Raadhuisplein? (Foto: archief AV)
Door: Mariëlle Wegman. Geen bandjesavond, het centrum dat op de schop gaat, maar wel een tot nu toe prachtige zomer. Dan organiseer je natuurlijk spontaan een Aalsmeerse Zomeravond op het Raadhuisplein, zo moeten ze bij de Jonge Heertjes hebben gedacht.
En aldus geschiede. Het bleef niet bij denken aan en praten over. De Jonge Heertjes zet, met hulp van Ondernemingsfonds Aalsmeer Centrum, op zaterdag 20 augustus een ware feestavond neer. Alvast warmdraaien als het ware, voor wat de Feestweek straks te bieden heeft.
Tussen 20:00 en 01:00 uur is het Raadhuisplein omgetoverd tot feestlocatie, compleet met bars en optredens. DJ Bel-C en verschillende surprise-acts zorgen voor de voeten van de vloer, of in elk geval de handen in de lucht!
Afsluiting Raadhuisplein
Het Raadhuisplein zal die zaterdag vanaf 12.00 uur in de middag niet meer toegankelijk zijn voor auto’s in verband met de opbouw. Er kan dan ook niet meer geparkeerd worden en er geldt een wegsleepregeling. Vanaf 02.00 uur ’s nachts zondag 21 augustus is het plein weer vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin