Wuppies nemen Dorp over

De Aalsmeerse driekleur-Wuppies nabij het Raadhuisplein. Foto: Meer Aalsmeer

Door: redactie. Heb jij de unieke Aalsmeerse Wuppies al gespot bij de ondernemers in Aalsmeer Centrum? Of misschien heb je er zelfs al eentje of meer kunnen ‘scoren’. De grappige pluizenbolletjes in de Aalsmeerse kleuren rood, groen en zwart zijn te bemachtigen bij de winkels, horeca, kappers, tandartsen, makelaars, etcetera. Sommige ondernemers verbinden er een leuke actie aan en weer anderen verrassen hun klanten ermee als cadeautje bij een bepaalde aankoop.

Probeer ook zo’n bijzondere Wuppie te bemachtigen, want je kunt er leuke prijzen mee winnen. Neem je Wuppie of Wuppies mee naar een originele plaats in Aalsmeer, je school, werk of gewoon thuis en zet hem leuk op de foto. Deel jouw foto via het Facebook- of Instagramaccount van Meer Aalsmeer en maak kans op typisch Aalsmeerse uitjes. Tag hierbij @meeraalsmeer. De foto mailen naar info@meeraalsmeer mag natuurlijk ook.

Vanaf zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 september maak je kans op toegangskaartjes voor leuke Aalsmeerse activiteiten. Je kunt toegangskaarten winnen voor onder andere Glowgolf, het Flower Art Museum, de Historische Tuin en zwembad De Waterlelie. Je kunt ook een supclinic bij Zeilschool Aalsmeer winnen en de Rabobank biedt kaarten aan voor een activiteit naar keuze. Hou de sociale mediakanalen van @meeraalsmeer in de gaten en doe mee.

Aalsmeerse Week
Net als op een aantal andere plaatsen in Aalsmeer kleurt Aalsmeer Centrum deze dagen natuurlijk ook helemaal rood, groen, zwart. Je komt Aalsmeer vlaggetjes tegen in de winkelstraten, in de vlaggenmasten in het dorp prijkt overal de Aalsmeerse driekleur en ook veel ondernemers hebben de vlag buiten hangen.

Veel ondernemers uit Aalsmeer Centrum laten de Aalsmeerse Feestweek niet zomaar voorbij gaan en doen iets speciaals. Op de eerste zaterdag van september zou de jaarlijkse gezellige braderie georganiseerd worden in Het Dorp en dat willen ze toch een beetje vieren. Zo zullen er diverse acties zijn en worden klanten verwend met kortingen en cadeautjes. Zelfs Kinderopvang De Berenboot uit de Schoolstraat gaat speciale Aalsmeerse activiteiten ondernemen met de kinderen. Want ook al kunnen we dan niet echt feestvieren met elkaar, we kunnen wel laten zien dat we trots op Aalsmeer zijn.

Kijk voor meer informatie op de website van Meer Aalsmeer, of op Facebook of Instagram.

Eén reactie

  1. Goedendag,

    Ik vroeg mij af waar de wuppies verkrijgbaar zijn en waar ik de Aalsmeerse vlag op korte termijn kan kopen om zo ook mee te doen aan het Aalsmeerse gevoel en te steunen. Het is bestemd voor restaurant Proef en meer.

    Ik hoop niet dat ik te laat ben en hoor graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Madelon Kroom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel