Cadeautjes voor vrijwilligers

Door: redactie. Op 7 december, de Nationale Dag van de Vrijwilliger deelde vrijwilligersplatform Aalsmeer voor Elkaar een digitale adventkalender uit aan alle vrijwilligers die bij het platform zijn aangemeld. De cadeautjes daarop zijn gedoneerd door het bedrijfsleven.

Het platform legde het afgelopen jaar ruim duizend verbindingen tussen vrijwilligersorganisaties en mensen met hulpvragen en hulpaanbod.

Wie goed doet…
De kalender is er voor iedereen die zich het afgelopen jaar als vrijwilliger inzette en daarmee het verschil maakte in vele levens. De kalender bevat zeventien cadeautjes: één voor elke dag tussen 7 december (de Nationale Dag van de Vrijwilliger) en de feestdagen. Van boeken tot dagjes weg, van feestelijke producten tot feestelijke kortingscodes. De cadeautjes worden gesponsord door het bedrijfsleven.

Veel hulp aangeboden én gevraagd
Op Aalsmeer voor Elkaar kunnen inwoners hulp vragen en aanbieden. Voor een ander, de buurt, de wereld, maar ook in de sport, cultuur of natuur. Er is volgens de vrijwilligerscentrale dit jaar al voor ruim 7.000 uur aan vrijwillige inzet gerealiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin