Aalsmeer Over Hoop organiseert groots en gratis kerstdiner

Na het succesvolle project 'Passie door kunst', rondom Pasen afgelopen jaar in De Oude Veiling, komt 'Aalsmeer over Hoop' met een nieuw initiatief. Een kerstdiner voor mensen die moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen. Het wordt groots aangepakt en de gasten hoeven er niets voor te betalen.
 
Het diner vindt plaats op maandag 19 december van 17.00 – 21.00 uur in de zaal 'Downtown' van Studio’s Aalsmeer. Deze zal geheel in kerstsfeer worden ingericht waarna een volwaardig viergangendiner wordt opgediend. Er is livemuziek aanwezig en het kerstverhaal zal 'op bijzondere wijze' verteld worden. Een professioneel cateringbedrijf heeft toegezegd de maaltijd te verzorgen.
 
Hoopgevend
Aalsmeer over Hoop is een samenwerkingsverband van de Aalsmeerse Cama Gemeente, de Alphakerk, de Hervormde Dorpskerk, de Hervormde Oosterkerk, de Levend Evangelie Gemeente en de Lijnbaankerk. Men wil vanuit christelijke inspiratie de Aalsmeerse samenleving dienen met projecten die de mensen goed doen en hoopgevend zijn.
 
Plek voor 150 mensen
Samen met een aantal maatschappelijke partners wordt dit kerstdiner gerealiseerd. “We hebben plek voor zo'n 150 mensen en het is speciaal bedoeld voor mensen die alleen thuis zitten of voor hen die de eindjes aan elkaar moeten knopen en een heerlijk kerstdiner niet kunnen bekostigen. En dat al helemaal niet buiten de deur kunnen doen,” laat de organisatie weten. Wanneer het vervoer een probleem is, worden mensen opgehaald en thuisgebracht. Een plaatselijke politieke partij neemt deze rijdiensten voor haar rekening.
 
Aanmelden
Wie denkt in aanmerking te komen voor dit kerstdiner kan zich via email aanmelden: gertjan2016aoh@gmail.com. De organisatie wil daarbij graag de volgende gegevens ontvangen:
 
Voor- en achternaam, aantal personen (aantal volwassenen en eventuele kinderen vanaf vier jaar), telefoonnummer, vegetariër of een bepaalde voedselallergie. Als er vervoer nodig is, vermeld dan ook straat en huisnummer. Na aanmelding wordt een toegangsbewijs in de vorm van een voucher teruggemaild.
 
Het is volgens de organisatie raadzaam om de aanmelding zo snel mogelijk te doen, want vol is vol. Meer informatie over het kerstdiner is te verkrijgen door een sms-bericht te sturen naar 06-3655.8878.
 
(advertentie)
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin