Aalsmeer Centrum, koop lokaal en val in de prijzen

Foto: Aalsmeer Centrum

Door: redactie. December is DE tijd om anderen te verrassen met een leuk cadeau en jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Ga nu alvast naar je lokale winkelier bij jou om de hoek en laat je adviseren. Zij denken met je mee en daar is persoonlijke service nog iets vanzelfsprekends. Doe nu alvast je decemberinkopen in Aalsmeer Centrum om de drukte straks te vermijden. Moet het onverhoopt geruild worden? Geen probleem, want ruilen mag ook na de Kerst. Veel lokale winkels hebben ook een webshop waar je terecht kunt voor je aankopen. Zij zorgen ervoor dat je alles netjes op tijd in huis hebt.

Wil jij ook een gezellig dorp met winkels, dienstverleners en horeca? Koop lokaal, want zonder ondernemers geen leuke activiteiten bij jou in de buurt. Zij staan voor jou klaar. Ben jij er ook voor hen? Dus winkel in je buurt, eet in je buurt, doe zaken in je buurt en geniet in je eigen buurt!

Decemberspaaractie
De ondernemers uit Aalsmeer Centrum willen hun klanten extra verwennen in de decembermaand. Het is cadeautjestijd en daar doen zij graag aan mee. Doe je decemberaankopen in Aalsmeer Centrum, want vanaf Black Friday 26 november tot en met vrijdag 24 december ontvang je bij ruim dertig ondernemers in het centrum een sticker bij iedere bestede tien euro. Met tien stickers heb je een volle spaarkaart en met iedere volle spaarkaart maak je kans op mooie prijzen. Volle kaarten kunnen tot en met 31 december ingeleverd worden bij alle deelnemende ondernemers. Wie dat zijn, kun je terugvinden op www.aalsmeercentrum.nl en je herkent ze aan een poster bij de deur.

Misschien win jij wel een bon ter waarde van 250 euro shop-tegoed of van honderd of vijftig euro. Daarnaast stellen veel ondernemers nog een mooie prijs beschikbaar dus de kans om in de prijzen te vallen is groot. De trekking is begin januari 2022. Prijswinnaars krijgen bericht. Kijk voor meer informatie op www.aalsmeercentrum.nl en volg Aalsmeer Centrum op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Lees vorig bericht

Nieuw jasje voor textielcontainer

Lees volgend bericht

Mooie opbrengst online Bazar Experience


1 Reactie

  • Ik heb er helemaal geen moeite mee om lokaal te kopen en hier ook iets meer voor te betalen. Maar aangezien de meeste winkels prijzen hanteren die 30% tot 50% hoger liggen dan de internetprijzen is het verschil wel erg groot. In ieder geval te groot om lokaal te kopen.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *