Aalsmeer Centrum deelt uit tijdens werkzaamheden

De Zijdstraat (Foto: Ondernemersfonds Meer Aalsmeer)

Door: redactie. De komende maanden zijn er werkzaamheden in Aalsmeer Centrum. De Zijdstraat en het Molenplein worden opnieuw ingericht. Een lange en intensieve periode waar de ondernemers, maar mogelijk ook de klanten, wat overlast door kunnen ervaren. Allereerst worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, voor de herinrichting van onder meer de Zijdstraat kan gaan plaatsvinden. Deze voorbereidingen bestaan uit het vervangen van gas- en waterleidingen en laagspanningskabels. Enkele datakabels worden aangepast en de afvoer van hemelwater wordt verbeterd. De werkzaamheden starten bij Juwelier Sparnaaij. Hiervoor wordt de straat aan één kant open gegraven en komen er hekken te staan. Volgend jaar wordt de bestrating aangepakt, komen de nieuwe bankjes en komt er vooral ook meer groen.

De winkels zijn uiteraard altijd bereikbaar en klanten blijven gewoon welkom. Maar ‘om de pijn te verzachten’ delen de ondernemers cadeautjes uit gedurende de hele periode dat er werkzaamheden zijn. Iedere week wordt een klant spontaan op straat verrast met een leuk cadeau. Dat kan variëren van bloemen, chocolade, taart, een verwenpakket of een cadeaubon.   

De ondernemers hopen op het begrip en geduld van hun klanten. Ze keken al zo lang uit naar dit moment, want het werd de hoogste tijd dat de straten van het winkelgebied Aalsmeer Centrum aangepakt gingen worden. Na deze eerste fase, komen het Raadhuisplein en het Praamplein aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin